Η Καθαρά Δευτέρα δε θέλει επισημότητες,
είναι χαλαρή συνεύρεση και φιλικές κουβέντες, με την καλή διάθεση
της παρέας να ενισχύεται από το τσιμπολόγημα
των σαρακοστιανών μεζέδων, που γεμίζουν το τραπέζι σε συνδυασμούς
κλασικούς ή ανατρεπτικούς, ανάλογα με τη φαντασία
και τα προϊόντα του κάθε τόπου. Όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις!
1953 Έκδοση Εθνικά προϊόντα (ΚΡΑΣΙ) |
1983 LIECHTENSTEIN |
2020 EUROMED POSTAL -Traditional gastronomy of the Mediterranean - Οctopus Χταπόδι |
2005 EUROPA CEPT HELLAS |
2014 Giacinto Callipo ITALIA |
2015 The Mediterranean Diet PORTUGAL |
2020 Traditional gastronomy of the Mediterranean Olive oil, Istrian jota, bass, Refosco, Malvasia SLOVENIA |
2021 The blue crab (Callinectes sapidus) URUGUAY |
2022 Crevette Bouquet FRANCE |