Σελίδες

3/3/25

Σαρακοστιανά φαγητά - Lenten Foods

Η Καθαρά Δευτέρα δε θέλει επισημότητες,
 είναι χαλαρή συνεύρεση και φιλικές κουβέντες, με την καλή διάθεση 
της παρέας να ενισχύεται από το τσιμπολόγημα 
των σαρακοστιανών μεζέδων, που γεμίζουν το τραπέζι σε συνδυασμούς
 κλασικούς ή ανατρεπτικούς, ανάλογα με τη φαντασία 
και τα προϊόντα του κάθε τόπου. Όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις! 
1953 Έκδοση Εθνικά προϊόντα
 (ΚΡΑΣΙ)
2008 ΟΥΖΟ ΚΑΙ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
















2018 Brotkultur - ψωμί

2016 Pisum sativum MOLDOVA
2015 Shrimp Cocktail
(Κοκτέιλ γαρίδας) NEW ZEALAND

















1983 LIECHTENSTEIN

2020 EUROMED POSTAL -Traditional gastronomy
of the Mediterranean - Οctopus  Χταπόδι

2005 EUROPA CEPT HELLAS 
2014 Giacinto Callipo ITALIA
2015 The Mediterranean Diet PORTUGAL
2020 Traditional gastronomy of the Mediterranean 
 Olive oil, Istrian jota, bass, Refosco, Malvasia
SLOVENIA 
2021  The blue crab (Callinectes sapidus)
 URUGUAY
2022 Crevette Bouquet FRANCE